Eerste clip Percy Jackson: Sea of Monsters

20th Century Fox heeft een nieuwe clip vrijgegeven voor Percy Jackson: Sea of Monsters! Deze kun je hieronder bekijken.

Percy en zijn vrienden Grover, Annabeth en Tyson, moeten het Gulden Vlies terug zien te halen van het eiland van de cyclopen. Ze moeten hierin slagen voor het eind van de zomer anders zal het Half-Blood kamp vernietigd worden. Maar eerst ontdekt Percy een verbluffend geheim over zijn familie. Een geheim waardoor hij twijfelt of het een eer of gewoon een wrede grap is om Poseidons zoon te zijn.

Logan Lerman keert terug als Percy Jackson, de zoon van Poseidon, die nog steeds bezig is met zijn epische queeste om zijn lot te vervullen. Samen met zijn halfgodvrienden gaat hij op zoek naar de Golden Fleece, waarmee hun thuisbasis Camp Half-Blood gered kan worden. Verder rollen zijn er voor Alexandra DaddarioBrandon T. JacksonDouglas SmithMary BirdsongYvette Nicole BrownMissi PyleNathan FillionAnthony HeadPaloma KwiatkowskiLeven RambinStanley Tucci, Robert Maillet en Zoe Aggeliki.

Ditmaal is de regie in handen van Thor Freudenthal, die gebruik maakt van een scenario door Scott Alexander en Larry Karaszewski.

Percy Jackson: Sea of Monsters draait vanaf 15 augustus 2013 in de bioscopen.