Eerste foto van Maggie Geha als Poison Ivy in Gotham

Na de eerste foto’s van de verschillende personages uit het derde seizoen van Gotham, hebben FOX en Warner Bros. TV  een eerste blik vrijgegeven op de oudere Ivy Pepper/Poison Ivy, die in het nieuwe seizoen wordt gespeeld door actrice Maggie Geha. In de voorgaande twee seizoenen speelde Clare Foley de kinderversie. Omdat ze in aanraking komt met een van Hugo Strange’s monsterlijke Indian-Hill-creaturen ondergaat ze een transformatie. Ze wordt ouder, verleidelijker en ziet er meer uit als haar versie in de strips.

Maggie Geha

Maggie Geha in Gotham

Gotham is een misdaadserie van de zender FOX, bedacht door Bruno Heller. De serie is gebaseerd op de personages uit de Batman-strips van DC Comics, maar speelt zich jaren voor Batman af. In plaats daarvan staat rechercheur James Gordon centraal.

Maggie Geha zal te zien zijn naast Ben McKenzie als Detective James Gordon, Donal Logue als Harvey Bullock, David Mazouz als Bruce Wayne, Sean Pertwee als Alfred, Robin Lord Taylor als The Penguin, Erin Richards als Barbara Kean, Camren Bicondova als Selina Kyle/Catwoman, Cory Michael Smith als Edward Nygma/the Riddler, Chris Chalk als Lucius Fox en Jamie Chung.

Gotham seizoen 3 zal vanaf 19 september te zien zijn  op FOX.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter