Eerste foto van Ryan Gosling als Ken in Barbie film

Warner Bros. Pictures heeft een tweede officiële foto vrijgegeven van de film Barbie. Deze keer met Ryan Gosling als Ken. Met platinablond haar lijkt Gosling precies op de Ken-pop van Mattel. De film zal op 21 juli 2023 in de bioscoop verschijnen. Bekijk de Ken foto hieronder.

Ryan Gosling Ken

Ryan Gosling als Ken

Het verhaal zal draaien om een pop welke weggestuurd wordt vanuit Barbieland, vanwege het feit dat ze niet ”perfect” daarvoor is. Vervolgens gaat ze in de echte wereld een aantal avonturen beleven. De live-action Barbie film wordt geleid door Margot Robbie (I, Tonya, The Suicide Squad), die ook als producer fungeert via haar LuckyChap-banner. Het project wordt geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Greta Gerwig op basis van een scenario dat ze samen met Noah Baumbach schreef.

Naast Robbie zijn er rollen voor Ryan Gosling (La La Land) als Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters), Alexandra Shipp (tick, tick…BOOM!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Hari Nef (Transparent) en Will Ferrell als CEO van een speelgoed bedrijf.

De film is geproduceerd door Tom Ackerly van LuckyChap en Robbie Brenner van Mattel Films, samen met Josey McNamara en Ynon Kreiz.

Er waren al jaren plannen voor een live-action Barbie film. Het titelpersonage zou in eerste instantie door Amy Schumer vertolkt worden, al werd zij door een andere actrice vervangen. Aangezien de film vervolgens niet op tijd gemaakt werd, gingen de rechten inmiddels weer terug naar speelgoedfabrikant Mattel. Zij verkochten deze later weer aan studio Warner Bros., die Margot Robbie in de rol castte.

De Barbie verfilming staat gepland om op 23 juli 2023 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter