Eerste foto voor Shazam! Fury of the Gods

Shazam! regisseur David F.Sandberg deelde op Twitter een officiële foto achter de schermen op de set van Shazam! Fury of the Gods. De nieuwe foto geeft ons een eerste blik op de Shazam-familie onder leiding van Zachary Levi‘s titulaire held in hun nieuwe opgewaardeerde pakken, die een meer gedefinieerde en volwassen uitstraling hebben dan hun kostuums uit de eerste film.

 Shazam Fury of the Gods

Eerder werd gemeld dat scenarioschrijver Henry Gayden zal terug keren om een ​​vervolg te maken voor de komische superheldadaptatie. Ook regisseur David F.Sandberg (Annabelle: Creation) keert terug naast producer Peter Safran en castleden Zachary Levi, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Meagan Good, Faithe Herman en Adam Brody.

Shazam Fury of the Gods staat momenteel gepland voor een release op 4 november 2022!

We hebben allemaal een superheld in ons, er is gewoon een beetje magie voor nodig om het naar buiten te brengen. In het geval van Billy Batson (Angel), door één woord te schreeuwen – SHAZAM! – kan dit 14-jarige pleegkind zich met behulp van een oude tovenaar in de volwassen superheld Shazam (Levi) veranderen. Nog steeds een kind van binnen – in een afgetraind, goddelijke lichaam – doet Shazam in deze volwassen versie van zichzelf alles wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee hebben! Kan hij vliegen? Heeft hij een röntgenvisie? Kan hij bliksem uit zijn handen schieten? Kan hij zijn test voor sociale studies overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel onder de knie moeten krijgen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden gecontroleerd door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

In de film zijn er hoofdrollen voor Zachary LeviAsher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Marta Milans, Ron Cephas Jones.

De film is geregisseerd door David F. Sandberg op basis van een scenario door Henry Gayden en Darren Lemke.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter