Eerste foto’s voor Deadwood film

EW heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de langverwachte Deadwood-film van HBO. De foto’s zijn hieronder te bekijken en geven een eerste blik op Ian McShane als Al Swearengen en Timothy Olyphant als Seth Bullock. Fans van de serie hebben 12 jaar moeten wachten op de film.

Deadwood Deadwood

Eerder werd bekend dat seriemaker David Milch het script voor de film heeft geschreven, dat als een coda zal dienen om losse eindjes aan elkaar te knopen die door de serie zijn achtergelaten, die na drie seizoenen werd geannuleerd.

De HBO dramaserie liep van 2004-2006 en was een hit onder fans, van wie velen sindsdien om meer hebben gevraagd. Deadwood vertelt over een stadje aan het einde van de negentiende eeuw in Deadwood (South Dakota). De serie kreeg lovende kritieken en won meerdere Emmy’s. De cast bestond uit Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Brad Douriff, Jim BeaverW. Earl BrownDayton CallieKim DickensDora DuFran, Anna GunnJohn HawkesJeffrey JonesPaula Malcomson, Robin Weigert, William Sanderson en Gerald McRaney. Een nieuw castlid is Jade Pettyjohn als Caroline.