Eerste Mortal Kombat reboot poster onthult releasedatum

We weten eindelijk wanneer de Mortal Kombat reboot film zal verschijnen. Producent Todd Garner heeft namelijk een nieuwe poster gedeeld voor de film. Hierop is te zien dat de film in april 2021 zal verschijnen. Mortal Kombat opent op woensdag 16 april 2021 in bioscopen, en in de VS op HBO Max op dezelfde dag.

Mortal Kombat reboot

Mortal Kombat reboot

Plotdetails voor de reboot zijn op dit moment nog niet onthuld. Wel is bekend dat de film een R-rating krijgt en rollen heeft voor klassieke personages uit de videogames. De cast bestaat uit Joe Taslim (Sub-Zero), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Chin Han (Shang Tsung), Ludi Lin (Liu Kang), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax) en Sisi Stringer (Mileena). Lewis Tan is aan boord in een hoofdrol, maar zijn karakter blijft een mysterie.

Simon McQuoid maakt zijn regiedebuut. The Conjuring en Aquaman-filmmaker James Wan is aan boord als producer. Greg Russo schreef het scenario.

In de verhaallijn van de eerdere Mortal Kombat-games en -films staat een diverse groep vechtersbazen uit verschillende dimensies centraal. Zij nemen het tegen elkaar op in een episch toernooi genaamd Mortal Kombat. Het plot van de nieuwe film wordt voorlopig nog geheimgehouden.

De eerste videogame in de serie werd ontwikkeld door Midway Games en uitgebracht in 1992. Nogal wat vervolg volgden het originele spel op met de meest recente, Mortal Kombat 11, die eerder dit jaar werd uitgebracht.

Er zijn eerder twee Mortal Kombat-films gemaakt. De eerste, eenvoudig getiteld Mortal Kombat, werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson en werd uitgebracht in 1995. Twee jaar later verscheen een vervolg, Annihilation. Vervolgens verschenen er twee televisieseries, namelijk de geanimeerde Defenders of the Realm en de live-action Konquest.

Mortal Kombat verschijnt op woensdag 16 april 2021 in bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter