Eerste officiële foto van Daniel Craig uit Bond 25

Hoewel het aankomende Bond 25 een aantal productieproblemen heeft gehad, zoals het verliezen van regisseur Danny Boyle tot de knieblessure van Daniel Craig, lijkt het nu alsof de zaken eindelijk beginnen samen te vallen. Het officiële James Bond Twitter-account publiceerde de eerste afbeelding van Craig als 007 uit de nieuwe film. Trouw aan zijn roots is er ook een Aston Martin op de achtergrond. Dit keer de V8, die we kennen uit de Bond-film The Living Daylights. Bekijk de foto hieronder. 

Bond 25

Bond 25 Bond 25 Bond 25

In Bond 25 heeft Bond de actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven op Jamaica. De rust is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp vraagt. De missie om een ​​ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel gevaarlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner en Jeffrey Wright als Felix Leiter. Nieuwe castleden zijn Rami Malek, David DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

Bond 25 wordt geregisseerd door Cary Fukunaga. Het scenario voor de 25ste film in de franchise is geschreven door Bond-veteranen Neal Purvis en Robert Wade & Scott Z. Burns en Phoebe Waller-Bridge.

Bond 25 beleefd haar wereldpremière op 8 april 2020. Nederland is een dag later aan de beurt.