Eerste officiële poster Scary Movie 5

Dimension Films heeft de officiële poster vrijgegeven voor Scary Movie 5. Deze kun je hieronder bekijken. In deze ‘episode V’ worden onder andere Paranormal Activity en Mama flink op de hak genomen.

Scary Movie 5

 

Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.

De film wordt geregisseerd door Malcolm D. Lee. De cast bestaat uit namen als Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Gracie Whitton, Ashley Tisdale, Simon Rex, Heather Locklear, Jerry O’Connell, Snoop Dog en Mike Tyson. Het scenario is geschreven door David Zucker en Pat Proft.

Scary Movie 5 draait vanaf  2 mei 2013 in de Nederlandse bioscoop.