Eerste poster voor Constantine

Bekijk de eerste poster van de NBC-serie Constantine. Matt Ryan speelt in de serie de antiheld Constantine, welke gebaseerd is op de populaire Hellblazer comics, die draaien om de demonenjager John Constantine.

Constantine

Matt Ryan speelt in de titelrol van Constantine. Verder zijn er rollen voor Lucy GriffithsHarold Perrineau en Charles Halford.

De serie gaat over het personage John Constantine, een demonenjager en meester van het occulte. Hij gebruikt zijn kennis om het op te nemen tegen het bovennatuurlijke kwaad, maar wanneer zijn ziel tot de hel veroordeeld wordt geeft hij zijn strijd op. Maar wanneer hij erachter komt dat Liv, de dochter van één van zijn oudste vrienden, wordt opgejaagd door demonen keert hij terug. Liv en Constantine gaan samen een team vormen om deze demonen voor altijd te verslaan.

De pilot van Constantine is geschreven door David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) en Daniel Cerone (The Mentalist). De pilot zal geregisseerd worden door The Descent’s Neil Marshall. De serie is gebaseerd is op de Hellblazer stripboeken van uitgeverij Vertigo, bedacht door Alan Moore, Steve Bissette en John Totleben. Hij verscheen voor het eerst in DC’s ‘Swamp Thing’ in 1985, waarna hhij zijn eigen serie kreeg, ‘Hellblazer’ genaamd.

Constantine gaat op 24 oktober in première.