Eerste trailer Green Book met Viggo Mortensen & Mahershala Ali

Universal Pictures heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Peter Farrelly‘s (Dumb and Dumber) aankomende film Green Book. De film werd geïnspireerd door de echte vriendschap tussen muzikant Don Shirley en zijn coureur, Tony Vallelonga. De rollen worden gespeeld door Mahershala Ali en Viggo Mortensen. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Green Book met Viggo Mortensen & Mahershala Ali

De film vertelt het verhaal van Tony Lip, een van de meest vooraanstaande uitsmijters in het New York van 1962. We zien wat er met hem gebeurt wanneer zijn nachtclub, de Copacabana, sluit. Hij neemt nu de taak op zich om een uiterst getalenteerde jonge pianist rond te rijden als chauffeur. De twee kunnen elkaar eerst niet luchten of zien, maar uiteindelijk vormen de twee een band wanneer ze in een diep racistische regio terechtkomen.

Naast Mortensen en Ali zijn er tevens rollen voor Linda CardelliniDimiter D. MarinovMike HattonDon StarkSebastian ManiscalcoP. J. ByrneBrian StepanekIqbal ThebaVon LewisGreen Book wordt geregisseerd door Peter Farrelly op basis van een scenario door Nick Vallelonga, Brian Hayes Currie en Farrelly. De film draait vanaf december in de bioscoop.