Eerste poster Godzilla vs Kong

Legendary Pictures en Warner Bros. hebben de eerste poster vrijgegeven voor Godzilla vs Kong. Deze kun je hieronder bekijken. Met het uitbrengen van de poster werd ook aangekondigd dat de trailer aanstaande zondag zal verschijnen. De langverwachte film zal de monsters van Legendary Pictures voor het eerst samenbrengen in hun gedeelde universum en verschijnt op 26 maart 2021. In de Verenigde Staten verschijnt de film tegelijkertijd in de bioscoop en op streamingplatform HBO Max. In Nederland is HBO Max niet beschikbaar en komt de films exclusief in de bioscoop uit.

Godzilla vs Kong poster

Godzilla vs Kong poster 

Godzilla vs. Kong speelt zich af in een nieuwe wereld waar mens en monster naast elkaar leven. Het rommelt echter tussen rivaliserende groepen binnen de Titanen, een oorlog lijkt onafwendbaar. Dan trekt een vreemde seismische activiteit op Skull Island de aandacht van zowel Godzilla als Kong. Alleen één van hun kan Koning van de monsters zijn.

De film is een vervolg op Godzilla: King of the Monsters en Kong: Skull Island. De meest recente film in Legendary’s MonsterVerse, Godzilla: King of the Monsters, verscheen deze zomer in de bioscoop. Het eindigde met Godzilla die zijn rechtmatige plaats innam als de heerser van alle Titanen. Helaas was de film een ​​financiële teleurstelling, met een winst van slechts $385,9 miljoen, tegen een budget van $200 miljoen.

De film is geregisseerd door Adam Wingard op basis van een scenario door Eric Pearson en Max Borenstein.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler en Demián Bichir.

Godzilla vs Kong verschijnt op 26 maart 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter