Eerste poster Marvel’s Inhumans

Marvel Entertainment en ABC hebben de officiële eerste poster vrijgegeven voor Marvel’s Inhumans. Deze kun je hieronder bekijken! Op de poster zien we het bekende logo dat de borst van personage Black Bolt siert in de strips.

Eerste poster Marvel's Inhumans

Marvel’s Inhumans 

De serie vertelt het nog niet eerder vertelde avontuur van een koninklijke familie, die wordt aangevoerd door de enigmatische koning Black Bolt. Uit elkaar gedreven door een coup, moeten de leden van de eerder genoemde familie ontsnappen naar Hawaii, waar ze worden verrast door de interacties met de mensheid.

De Inhumans werden voor het eerst geïntroduceerd in Marvel Comics door Stan Lee en Jack Kirby in 1965. Ze zijn ontstaan door genetische experimenten van het buitenaardse Kree met de vroege mens.

Marvel’s Inhumans heeft rollen voor Anson Mount, Iwan Rheon, Serinda Swan, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Ken Leung, Ellen Woglom, Sonya Balmores en Mike Moh.

De serie wordt geproduceerd door Scott Buck. Samen met Marvel’s Jeph Loeb en Jim Chory is Buck showrunner. Roel Reiné zal de tweedelige pilot regisseren. Marvel produceert deze samen met ABC Studios en wordt in zijn geheel opgenomen met IMAX camera’s. De pilot zal in september 2017 wereldwijd exclusief voor 2 weken in IMAX te zien zijn. De wekelijkse serie zal vervolgens op ABC te zien zijn.