Eerste poster voor Chaos Walking met Tom Holland en Daisy Ridley

Lionsgate heeft een poster vrijgegeven voor de sciencefiction film Chaos Walking, met hoofdrollen voor Spider-Man-acteur Tom Holland en Star Wars-actrice Daisy Ridley. Bekijk hieronder de poster. De film werd al in 2017 opgenomen en in 2019 waren er $15 miljoen kostende reshoots onder leiding van regisseur Fede Álvarez (Evil Dead, Don’t Breathe).

Chaos Walking film

Chaos Walking film

In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘de Herrie’ – een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen.

Chaos Walking heeft hoofdrollen voor Daisy Ridley, Tom Holland, Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Kurt Sutter, Nick Jonas, Cynthia Erivo en David Oyelowo.

De film is geregisseerd door Doug Liman, regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow. De film is gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

Chaos Walking draait vanaf 4 februari 2021 in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter