Eerste poster voor Christopher Nolan’s film Oppenheimer

Hoewel het nog een jaar duurt voordat de film Oppenheimer op het grote scherm verschijnt,  is de eerste poster vrijgegeven voor Christopher Nolan’s volgende film. Gebaseerd op de biografische roman American Prometheus van Kai Bird en Martin J. Sherwin, zal de film zich concentreren op de titulaire theoretisch fysicus die tijdens het Manhattan Project-tijdperk in het Los Alamos Laboratory werkt en uiteindelijk de bedenker wordt van de atoombom. Bekijk de poster hieronder.

Cilian Murphy leidt de cast van de film als Oppenheimer naast Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid en nog meer.

Oppenheimer film

Oppenheimer film

Oppenheimer is een biografische film gebaseerd op natuurkundige J. Robert Oppenheimer, dat een van de uitvinders was van de atoombom. Dit personage zal gespeeld worden door Cilian Murphy, bekend vanwege zijn hoofdrol in Peaky Blinders.

Naast Josh Harnett en Cilian Murphy zijn er ook rollen voor Emily Blunt als Oppenheimers echtgenote Katherine, Robert Downey Jr. als Lewis Strauss, een Amerikaanse minister, Matt Damon als een generaal, Benny Safdie als Edward Teller, een Hongaarse natuurkundige welke bekendstaat als bedenker van de hydrogen bomb, Florence Pugh als Jean Tatlock, een Amerikaanse arts en psychiater welke een affaire met Oppenheimer had en Rami Malek als een wetenschapper.

De film is geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan.

Oppenheimer zal op 21 juli 2023 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter