Eerste poster voor Gretel & Hansel

Orion Pictures heeft zojuist de eerste teaser poster vrijgegeven voor Gretel & Hansel, een moderne horror-bewerking van het klassieke sprookje. Je kunt de poster hieronder bekijken!

Gretel & Hansel

Deze nieuwe versie van het klassieke verhaal van Brothers Grimm speelt zich lang geleden af ​​in een ver sprookjesachtig landschap en vertelt het verhaal van een jong meisje dat haar kleine broertje naar een donker bos leidt op zoek naar voedsel en werk, alleen komen ze een angstaanjagend kwaad tegen.

De film is geschreven door Rob Hayes (Chewing Gum) en wordt geregisseerd door Osgood Perkins, die vooral bekend staat voor het schrijven en regisseren van horrorfilms The Blackcoat’s Daughter met Emma Roberts en Kiernan Shipka en I Am the Pretty Thing that Lives in the House met in de hoofdrol Ruth Wilson.

Gretel & Hansel heeft rollen voor Sophia Lillis (IT: Chapter Two) als Gretel, Sammy Leakey (MotherFatherSon) als Hansel, Alice Krige (Silent Hill) als Holda, Jessica De Gouw (Arrow) als jonge Holda en Charles Babalola (The Legend of Tarzan) als The Hunter. Gretel & Hansel draait vanaf januari 2020 in de bioscoop.