Eerste trailer en poster voor Paper Towns

20th Century Fox heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor de film Paper Towns. Deze kun je hieronder bekijken. Het is een nieuwe boekverfilming van de schrijver van The Fault in Our Stars en moet deze sterke tranentrekker opvolgen. De film gaat over een jonge man, Quentin Jacobsen, die met zijn vier vrienden een grootse reis maakt op zoek naar de vermiste ‘girl next door’.

paper towns

Paper Towns

Na The Fault in Our Stars is Paper Towns de nieuwe verfilming van een verhaal van John Green. Een liefdesverhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevigne). Op een nacht komt Margo door zijn raam geklommen en neemt hem mee op een onvoorspelbaar avontuur. De volgende ochtend is ze verdwenen; Margo hield zo van mysteries dat ze er nu zelf een is geworden. Quentin vindt slechts puzzelstukjes, waarmee hij Margo’s verdwijning probeert te ontcijferen. Dit mondt uit in een bijzondere roadtrip met zijn beste vrienden, waardoor Quentin de waarde leert van echte vriendschap en liefde. Zal Margo’s mysterie worden opgelost, en zal Quentin haar kunnen vertellen wat hij voor haar voelt?

De hoofdrollen zijn voor Nat Wolff, Cara Delevingne, Austin Abrams, Justice Smith, Halston Sage, Jaz Sinclair.

De film is geregisseerd door Jake Schreier en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2008 van de schrijver John Green.

Paper Towns is vanaf 30 juli 2015 in de Nederlandse bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter