Eerste Stranger Things seizoen 3 trailer

Netflix heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Stranger Things seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. We zien een gloednieuwe setting voor het komende nieuwe seizoen. In de video maken we kennis met Starcourt, een nieuw winkelcentrum in Hawkins, Indiana. Ook krijgen we Steve Harrington (Joe Keery) te zien tijdens zijn nieuwe zomerbaan bij Scoops Ahoy, een ijssalon in het nieuwe winkelcentrum, waar hij samen met Robin werkt (nieuwkomer Maya Hawke).

Stranger Things seizoen 3 heeft rollen voor Winona Ryder als Joyce Byers, David Harbour als Chief Jim Hopper, Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Noah Schnapp als Will Byers, Millie Bobby Brown als Eleven, Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Cara Buono als Karen Wheeler, Natalia Dyer als Nancy Wheeler, Charlie Heaton als Jonathan Byers, Joe Keery als Steve Harrington, Dacre Montgomery als Billy, Sadie Sink als Max, Maya Hawke als Robin, Jake Busey als Bruce, Francesca Reale als Heather en Cary Elwes als Mayor Kline.

De serie is gemaakt door The Duffer Brothers, die ook dienen als uitvoerende producers en regisseurs samen met Shawn Levy (die ook regisseert), Dan Cohen en Iain Patterson. Stranger Things is een Netflix-productie.

Stranger Things ontving 18 Emmy nominaties vorig jaar (met vijf overwinningen) en werd geëerd met de SAG Award 2017 voor buitengewone prestaties van een ensemble in een dramaserie.