Eerste teaser voor American Horror Story: Freak Show

FX Networks heeft de eerste teaser vrijgegeven van American Horror Story: Freak Show, het vierde seizoen van Ryan Murphy‘s drama-/horrorserie. Dit seizoen draait om de laatste Amerikaanse ‘freak show’, dat gevestigd was in het Florida van de jaren ’50.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Angela Bassett, Frances Conroy Emma Roberts en Kathy Bates. Michael Chiklis is een nieuwe toevoeging aan de cast.

Naomi Grossman en Lily Rabe hernemen de rollen van respectievelijk Pepper en Mary Eunice, die ze ook in het tweede seizoen speelden. Daarmee is er voor het eerst sinds de start van de serie, een zichtbare link tussen twee seizoenen.

Lange speelt Elsa Mars, de leider van een groep menselijke ‘curiositeiten’ die wanhopig proberen te overleven in het saaie stadje Jupiter in het Florida van 1952. Haar groep performers omvat een tweehoofdige, telepathische tweeling (Paulson), een ondernemende dame met baard (Bates), een kwetsbare sterke man (Chiklis) en zijn verleidelijke echtgenote met drie borsten (Bassett). Maar de mysterieuze verschijning van een duister figuur brengt het leven van alle inwoners en freaks meteen in gevaar.

American Horror Story: Freak Show gaat op 8 oktober 2014 in première.