Eerste teaser Batman prequel serie Pennyworth

Epix heeft de officiële teaser vrijgegeven voor hun aankomende Batman prequel-serie Pennyworth, gecentreerd rond het ontstaansverhaal van Bruce Wayne’s butler Alfred Pennyworth. Bekijk de teaser hieronder!

Pennyworth

In Pennyworth speelt Jack Bannon (The Imitation Game, Medici) de rol van Alfred Pennyworth, Ben Aldridge (Fleabag) zien we als Thomas Wayne, Ryan Fletcher als Dave Boy, Hainsley Lloyd Bennett als Bazza, Paloma Faith als Bet Sykes, Jason Flemyng (The Curios Case of Benjamin Button) als Lord Harwood en Polly Walker als Peggy Sykes.

De serie volgt Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat van in de twintig, die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat werken met een jonge miljardair Thomas Wayne (Ben Aldridge), die nog niet de vader van Bruce is.

Alfred Pennyworth wordt beschreven als een jongensachtig knappe, vrolijke, charmante, slimme jongeman uit Londen. Je zou hem nooit voor een SAS-moordenaar zien, dankzij zijn eerlijke, openhartige en geestige houding. Alfred weet niet hoe hij de goedhartige jongen moet verzoenen die hij was met de koude, berekende moordenaar die hij moet worden, en hij weet nog niet wat hij van zichzelf moet maken.

Pennyworth komt van uitvoerend producent en schrijver Bruno Heller (Gotham, The Mentalist, Rome) en Danny Cannon (Gotham, CSI), die ook regisseren.

De 10-afleveringen zijn gebaseerd op de DC-karakters gemaakt door Bob Kane en Bill Finger. De serie komt deze zomer op Epix.