Eerste teaser en poster voor Lin-Manuel Miranda’s In the Heights

Warner Bros. Pictures heeft de eerste teaser en poster vrijgegeven voor de filmadaptatie van In the Heights! Bedenker Lin-Manuel Miranda heeft ook om wat exclusief beeldmateriaal van de film op Twitter geplaatst. Dascha Polanco, die Cuca in de film speelt, deelde ook een teaser op haar Twitter voorafgaand aan de officiële trailer die morgen in première gaat! Bekijk de teasers en poster hieronder!

Watch the teasers and see the poster below!

In the Heights

Oscar genomineerde en Tony winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Mary Poppins ReturnsHis Dark Materials) speelt Piragua Guy in de film. Daarnaast zijn er rollen voor Anthony Ramos (Hamilton, A Star is Born), Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Jimmy Smits (NYPD Blue), Olga Merediz (The Place Beyond the Pines), Gregory Diaz (Broadway’s Matilda), Dascha Polanco, Marc Anthony, Leslie Grace en Melissa Barrera (Vida).

In the Heights verkend drie dagen in de Dominicaans-Amerikaanse buurt Washington Heights in New York City en bevatte hiphop, salsa, merengue en soulmuziek. Het werd genomineerd voor 13 Tonys en won de prijs voor Beste Musical. Quiara Alegria Hudes, die het boek schreef voor de originele musical, schreef het huidige scenario.

Het scenario is geschreven door Quiara Alegría Hudes. De film wordt geregisseerd door Jon M. Chu (Crazy Rich Asians).

In the Heights verschijnt op 26 juni 2020 in de bioscoop.