Eerste teaser Hulu’s Catch-22 met George Clooney

Hulu heeft de officiële teaser vrijgegeven voor Catch-22, de komende serie gebaseerd op de veelgeprezen roman van Joseph Heller. Bekijk de teaser hieronder.

De zesdelige adaptatie van Catch-22 vertelt het verhaal van John Yossarian, de bommenwerper van de Amerikaanse luchtmacht (Christopher Abbott), terwijl hij gefrustreerd raakt over zijn positie en het feit dat zoveel mensen hem proberen te vermoorden, ook al kennen ze hem niet en hij kent ze niet. Hij wordt ook opgehouden door de sinistere regel dat als een piloot vraagt ​​om zijn missies niet te doen, ze gezond zijn en niet in aanmerking komen om uit dienst te treden, terwijl degenen die gewillig in gevaar blijven als krankzinnig worden beschouwd.

Naast regisseur George Clooney en Kyle Chandler zijn er ook rollen voor Christopher Abbott, Hugh Laurie, Giancarlo Giannini, Jay Paulson en Julie Ann Emery.

De roman werd eerder geadapteerd in een speelfilm geregisseerd door Mike Nichols in 1970, die in het begin geen succes was, maar sindsdien door critici en publiek als een cult-favoriet wordt beschouwd. De aankomende adaptatie is geschreven door Luke Davis en David Michod, en zal mede worden geregisseerd door Clooney, Grant Heslov (Argo) en Ellen Kuras (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

Catch-22 gaat op 17 mei 2019 in première op Hulu.