Eerste teaser Playmobil: The Movie

Studiocanal heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Playmobil: The Movie, een animatiefilm in de stijl van The LEGO Movie. Bekijk de trailer hieronder.

Nadat Charlie (Gabriel Bateman) verdwijnt in het Playmobil-universum, gaat zijn zus Marla (Anya Taylor-Joy) op zoek naar hem. Tijdens haar avonturen werkt ze samen met een paar onwaarschijnlijke nieuwe vrienden, waaronder de soepele vrachtwagenchauffeur Del (Jim Gaffigan), de aanstekelijke en charismatische geheimagent Rex Dasher (Daniel Radcliffe), een gulzige buitenbeentjesrobot en een extravagante fairy-godmother (Meghan Trainor). Adam Lambert zal het personage van schurk Keizer Maximus inspreken.

Lino DiSalvo zal zijn regiedebuut maken met Playmobil: The Movie, na 17 jaar te hebben doorgebracht bij Disney Animation, waar hij hoofd was van de animatie voor Frozen. Di Salvo werkte ook als animatiesupervisor aan Tangled en Bolt. Blaise Hemingway, ook van Disney, schreef het scenario samen met Greg Erb en Jason Oremland.

Playmobil: The Movie werd ontwikkeld in samenwerking met Pathé France en zal internationaal worden verkocht door Lionsgate en Wild Bunch. De film staat gepland om in de zomer van 2019 in de bioscoop te verschijnen.