Eerste teaser voor Beautiful Disaster

De langverwachte teaser voor het nieuwe young adult-fenomeen Beautiful Disaster werd gisterenavond wereldwijd gelanceerd via de social media-kanalen van de film en de cast. Beautiful Disaster is een verfilming van het gelijknamige boek van Jamie McGuire en wordt verfilmd door After-regisseur Roger Kumble. Bekijk de trailer hieronder.

In de teaser zien we hoe Abby (Virginia Gardner) er alles aan lijkt te doen om bad boy Travis ‘Mad Dog’ Maddox (Dylan Sprouse) zoveel mogelijk te vermijden. Travis raakt echter geïntrigeerd door Abby’s afwijzing en stelt een weddenschap voor: als Abby wint, mag hij een maand lang geen seks hebben. Als hij wint, moet zij een maand lang bij hem verblijven… ​

Beautiful Disaster trailer

Bad boy Travis Maddox (Dylan Sprouse) precies wat eerstejaars studente Abby Abernathy (Gardner) nodig heeft… Maar ook wat ze wil vermijden! Travis brengt zijn nachten door op ondergrondse bokswedstrijden en zijn dagen als de playboy van de universiteitscampus. Maar Abby wil niets met Travis te maken hebben. Geïntrigeerd door haar weerstand biedt Travis haar een eenvoudige weddenschap aan: als hij zijn volgende gevecht verliest, mag hij een maand lang geen seks hebben. Als hij wint, moet Abby voor dezelfde tijd in zijn appartement wonen…

De boekverfilming van Beautiful Disaster wordt gerealiseerd door Roger Kumble (Cruel Intentions, After We Collided) en kent een terugkeer van After-franchise acteur Dylan Sprouse en nieuwkomer Virginia Gardner als hoofdrollen Abby & Travis.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter