Eerste teaser voor Bel-Air reboot met het iconische themalied

De eerste teaser voor Bel-Air, de reboot van The Fresh Prince of Bel-Air, is verschenen en bevat een dramatische reproductie van het iconische themalied van het origineel.

De bekende teksten, waarin Will Smith het verhaal introduceert over hoe zijn leven op zijn kop werd gezet, is aanwezig en correct, maar dit is niet de versie die je je herinnert uit de jaren negentig. In plaats van de hiphopbeat van het origineel is deze versie een langzamer, meer dramatisch deuntje, met zware tonen en een opzettelijke, bijna melancholisch. Dit is zeker de drama-reboot van de sitcom. De teaser-trailer bevat niet het volledige themanummer, maar slechts een paar geselecteerde teksten uit het origineel. Het is ook onduidelijk of dit het themanummer voor de show zal zijn, of alleen wordt gebruikt als onderdeel van de marketing van Bel-Air.

Bel-Air reboot

De serie Bel-Air wordt beschreven als “een dramatische kijk op de NBC-komedie”, die gaat over een slimme jongen uit Philadelphia die naar zijn oom en tante in de upper-class buurt Bel-Air in Los Angeles verhuist. De nieuwe serie wordt geregisseerd, mede-uitvoerend geproduceerd en geschreven door Cooper naast Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), die ook zal dienen als uitvoerend producent en showrunner van het project.

Bel-Air speelt zich af in het hedendaagse Amerika en leunt op het oorspronkelijke uitgangspunt van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren 90: Wills gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de herenhuizen van Bel-Air. Met een vernieuwde visie zal Bel-Air dieper ingaan op de inherente conflicten, emoties en vooroordelen die onmogelijk volledig konden worden onderzocht in een sitcom-format.

Nieuwkomer Jabari Banks is gecast voor de hoofdrol van Will. Cassandra Freeman (The Enemy Within, Atlanta) speelt Vivian Banks; Olly Sholotan (Run Hide Fight, Evolution of Nate Gibson) speelt Carlton Banks; Coco Jones (Let it Shine, Vampires vs. The Bronx) is Hilary Banks; Akira Akbar (We Can Be Heroes, Captain Marvel) is Ashley Banks; Jimmy Akingbola (Most Dangerous Game, In The Long Run) is Geoffrey; Jordan L. Jones (Rel, Snowfall) is DJ “Jazz” Jeff; en Simone Joy Jones (The Chair, What If) is Lisa.

Bel-Air verschijnt in 2022 op Peacock.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter