Eerste teaser voor de reboot serie Walker

The CW heeft de eerste teaser uitgebracht voor Jared Padalecki‘s (Supernatural) nieuwe serie Walker, die op donderdag 21 januari in première gaat. Je kunt de video hieronder bekijken! Het is een reboot van de televisieserie Walker, Texas Ranger uit 1993-2001. De serie werd in januari 2020 direct besteld. De reboot is een heruitvinding van de langlopende klassieke serie. Met Padalecki als Cordell Walker, een weduwnaar en een vader van twee kinderen die naar Austin, Texas terugkeert na twee jaar undercover te zijn geweest, en bij thuiskomst ontdekt dat er nog veel werk moet worden verzet.

Walker teaser

Walker is een nieuwe versie van de langlopende serie Walker, Texas Ranger. Jared Padalecki speelt Cordell Walker, een weduwnaar en vader van twee kinderen met zijn eigen morele code, die terugkeert naar Austin nadat hij undercover is geweest voor twee jaar. Hij ontdekt dat er thuis harder moet worden gewerkt. Hij zal proberen opnieuw contact te maken met zijn creatieve en bedachtzame zoon (Kale Culley) en zijn eigenzinnige en ietwat rebelse tienerdochter (Violet Brinson). Met zijn familie zal hij in botsing komen – een ADA broer (Keegan Allen), zijn opmerkzame moeder (Molly Hagen) en zijn traditionele vader (Mitch Pileggi). Walker’s voormalige collega is nu zijn Ranger Captain, (Coby Bell). Walker vindt onverwachte overeenkomsten met zijn nieuwe partner (een van de eerste vrouwen in de geschiedenis van Texas Rangers), gespeeld door Lindsey Morgan, terwijl hij steeds achterdochtiger wordt over de omstandigheden rond de dood van zijn vrouw. De serie heeft ook rollen voor Jeff Pierre als Trey Barnett.

Walker is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Anna Fricke (Being Human, Valor), en uitvoerend geproduceerd door Dan Lin en Lindsay Liberatore en Jared Padalecki. Walker is van CBS Television Studios in samenwerking met Rideback.

Vanaf 21 januari 2021 zal de reboot Walker te zien zijn op de Amerikaanse zender The CW.

Walker, Texas Ranger 

Walker, Texas Ranger is bedacht door Albert S. Ruddy, Leslie Greif, Paul Haggis en Christopher Canaan in 1991 en liep 8 seizoenen. Een voor televisie gemaakt vervolg, Walker, Texas Ranger: Trial by Fire, ging in 2005 in première.

Cordell Walker (Chuck Norris) en James Trivette (Clarence Gilyard Jr.) zijn Texas Rangers met ieder hun eigen methodes om de misdaad te lijf te gaan. Waar Trivette gelooft in de technologische vooruitgang als hulpmiddel voor politieoptredens, laat Walker liever ouderwets zijn vuisten spreken. Zij worden met raad en daad bijgestaan door openbaar aanklager Alex Cahill (Sheree J. Wilson) en oud-Ranger/bareigenaar C.D. Parker (Noble Willingham).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter