Eerste teaser voor Fast & Furious 9

Er is een nieuwe teaser vrijgegeven voor Universal Pictures‘ Fast & Furious 9 trailer. Het speciale evenement voor de première van de eerste trailer voor de film met artiesten als Cardi B, Wiz Khalifa en Ludacris vindt op 31 januari plaatsvindt in Miami. Bekijk hieronder de teaser.

Fast & Furious 9Fast & Furious 9 zou oorspronkelijk op 19 april in de bioscoop verschijnen, maar werd een jaar verzet om ruimte te maken voor de eerste spin-off in de serie, Hobbs & Shaw, die afgelopen augustus in première ging. Als gevolg hiervan krijgt Fast & Furious 9 een release in mei 2020 waarbij Justin Lin terugkeert naar de franchise voor regie. Eerder was hij verantwoordelijk voor Fast & Furious 3 tot en met 6. Dan Casey zal het scenario schrijven op basis van Lin’s verhaal samen met Chris Morgan.

De film ziet de terugkeer van Vin Diesel als Dominic Toretto, Michelle Rodriguez als Letty Ortiz, Jordana Brewster als Mia Toretto, Tyrese Gibson als Roman Pierce, Ludacris als Tej Parker, Enrique Guzman als Simon Toretto, Nathalie Emmanuel als Ramsey, Helen Mirren als Magdalene Shaw en Charlize Theron als Cipher. John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett en Michael Rooker zijn ook te zien in de film.

Vanaf 21 mei draait deel negen in de Nederlandse bioscoop en volgend jaar moet het tiende deel in première gaan.