Eerste teaser voor The First Purge

Universal Pictures en Blumhouse hebben de eerste teaser vrijgegeven voor The First Purge, de vierde film in de franchise. Deze kun je hieronder bekijken.

Eerste poster voor The First Purge

The First Purge

In de film zien we de allereerste avond waarop er gepurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen. De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA). De eerste Purge is een experiment in een enkele stad. Al snel loopt de Purge compleet uit de hand en verspreidt deze zich naar andere steden.

In de hoofdrollen zien we Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez en Marisa Tomei.

Bedenker James DeMonaco (schrijver/regisseur van The Purge, Anarchy en Election Year) keert terug, net als de producenten van Blumhouse Productions Jason Blum (Insidious series, Get Out, Split), Platinum Dunes partners Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form (Teenage Mutant Ninja Turtles en Ouija serie, The Texas Chainsaw Massacre) en  Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers).

The First Purge wordt geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands) op basis van een scenario door DeMonaco.

De film draait vanaf 4 juli in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter