Eerste teaser voor Game of Thrones seizoen 6

Bekijk hieronder de eerste poster en teaser voor Game of Thrones seizoen 6! In de teaser horen we de nieuwe stem van Three Eyed Raven, gespeeld door acteur Max von Sydow. Tevens horen we de stem van Bran Stark (Isaac William Hempstead), wie dit seizoen weer zijn rentree maakt.

Eerste teaser voor Game of Thrones seizoen 6

HBO speelt met de poster in op de obsessie van fans met het lot van Jon Snow (Kit Harington). Daarop zien we een bloederige Snow met het woord April erbij. Hieruit maken we op dat het zesde seizoen in april van start gaat.

Over het lot van Jon Snow wordt nog veel gespeculeerd. Harington is de afgelopen tijd vaak gespot en zijn er foto’s gelekt, welke gemaakt is tijdens de opname van seizoen 6. De kans is groot dat hij dus gewoon leeft, al weten we het pas echt zeker in april.

Dit is ook meteen de eerste echte marketing stunt van HBO voor het zesde seizoen van Game of Thrones. De serie heeft onlangs ook een waslijst aan Emmy Awards binnengesleept, wat voor een record zorgde bij HBO. De serie werd voor het eerst outstanding drama series genoemd.