Eerste teaser voor Space Jam: A New Legacy

SpringHill Entertainment mede-oprichter en producent Maverick Carter heeft op Twitter de eerste trailer onthuld voor voor Warner Bros.Space Jam 2, oftewel Space Jam: A New Legacy.  Deze kun je hieronder bekijken. We krijgen een eerste blik op NBA-superster LeBron James.

Space Jam: A New Legacy

In Space Jam 2 speelt LeBron James in plaats van Michael Jordan de hoofdrol. De film wordt geproduceerd door Black Panther-regisseur Ryan Coogler. Terence Nance (Random Acts of Flyness, The Oversimplification of Her Beauty) zou de film regisseren in plaats van Justin Lin (Fast & Furious franchise), die een van de regisseurs was die oorspronkelijk aan het project was verbonden, maar na enkele creatieve verschillen tussen de studio en producenten, kwamen ze tot een breuk. Nu heeft Malcolm D. Lee getekend voor de regie.

Hoewel het langverwachte vervolg geen rollen heeft voor Steph Curry, Kevin Durant of James Harden, heeft de film tot nu toe een indrukwekkend ensemble samengesteld bestaande uit Damian Lillard van Portland Trailblazers, Anthony Davis van New Orleans Pelicans en Klay Thompson van Golden State Warriors. Daarnaast zijn er ook rollen voor Phoenix Mercury’s Diana Taurasi en de broers en zussen Chiney en Nneka Ogwumike van Los Angeles Sparks. Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) speelt de vrouw van James. Daarnaast is er ook nog een rol voor Don Cheadle (Avengers: Endgame).

In het origineel werkte Michael Jordan samen met Looney Tunes-personages om het op te nemen tegen een groep geanimeerde buitenaardse wezens. Space Jam verdiende wereldwijd $230 miljoen en omvatte naast Jordan enkele van de grootste NBA-sterren zoals Larry Bird, Charles Barkley en Patrick Ewing. Bugs

Space Jam: A New Legacy zal op 16 juli 2021 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter