Eerste trailer voor The Legend of Tarzan

Bekijk hieronder de eerste The Legend of Tarzan trailer en de officiële poster. De film van regisseur David Yates heeft Alexander Skarsgård in de titelheld.

The Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan trailer

Het is al jaren geleden dat een man die ooit bekend stond als Tarzan de jungles van Afrika achterliet, om samen met zijn geliefde echtgenote Jane een leven als John Clayton III, Lord Greystoke, te beginnen. Nu wordt hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet, is dat hij een pion is in een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexander Skarsgård (Tarzan), Margot Robbie (Jane), Christoph Waltz (Captain Rom), Casper Crump (Captain Kerchover), Samuel L. Jackson (George Washington Williams), Djimon Hounsoue (Chief Mbonga) en John Hurt.

De film is geregisseerd door David Yates op basis van een scenario door Adam Cozad en Craig Brewer.

The Legend of Tarzan draait vanaf 7 juli 2016 in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter