Eerste The Purge: Election Year trailer

Universal Pictures en Blumhouse Productions hebben de eerste trailer vrijgegeven van The Purge: Election Year, de derde film in de Purge franchise. Het is het vervolg op de films The Purge en The Purge: Anarchy. De trailer kan je hieronder bekijken.

Eerste The Purge: Election Year trailer

The Purge Election Year trailer

Twaalf uur lang zijn opnieuw alle misdaden in de Verenigde Staten toegestaan.

Voordat Leo Barnes (Frank Grillo) spijt krijgt, weerhoudt hij zichzelf van een gruwelijke wraakactie tijdens de Zuiveringsnacht – de 12 uur van wetteloosheid. Dit jaar vindt het jaarlijkse ritueel plaats tijdens een hevige verkiezingsstrijd tussen de pro- en anti-Zuiveringkampen. Leo moet Senator Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) beschermen tijdens haar controversiële en betwiste campagne voor het presidentschap. Door verraad worden zij in de nacht zonder regels gedwongen om in Washington de straat op te gaan. Terwijl er geen hulp beschikbaar is, moeten zij in leven blijven of worden opgeofferd voor hun zonden tegen de staat.

In de nieuwe film zien we de terugkeer van Frank GrilloElizabeth Mitchell, Mykelti Williamson, Betty Gabriel, Edwin Hodge, Kyle Secor, Joseph Julian Soria en Liza Colón-Zayas.

The Purge bedenker James DeMonaco zal wederom de nieuwe film schrijven en regisseren.

The Purge 3: Election Year zal te zien zijn vanaf 1 juli 2016.