Eerste trailer Alice Through the Looking Glass

Walt Disney heeft de trailer vrijgegeven voor Alice Through the Looking Glass. Deze kun je hieronder bekijken.

Alice Through the Looking Glass trailer

In Disneys Alice Through The Looking Glass komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol’s Alice in Wonderland opnieuw tot leven in een spectaculair avontuur. Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet zij terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter te redden. Net als haar vader trotseerde Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) de zeeën en oceanen om daarna weer terug te keren naar Engeland met haar bevindingen. Eenmaal terug in Londen volgt ze een vlinder door een magische spiegel die leidt naar een bijzondere wereld van Underland. Daar wordt ze herenigd met haar oude vrienden het Witte Konijn (Michael Sheen), Absolem (Alan Rickman), de Cheshire Cat (Spehen Fry) en Mad Hatter (Johnny Depp). De Mad Hatter is echter steeds een schim van zichzelf: hij heeft zijn fantasie en dwaasheid verloren. De White Queen (Anne Hathaway) vertrouwt daarom Alice toe op een missie om terug te gaan in het verleden om de Mad Hatter in een race tegen de Tijd te redden voordat alles te laat is.

De film wordt geregisseerd door James Bobin en geproduceerd door Tim Burton. Het script komt van Linda Woolverton.

Hoofdrollen zijn er voor Mia WasikowskaJohnny DeppAnne HathawayHelena Bonham CarterRhys IfansMatt LucasSacha Baron CohenStephen FryToby JonesAlan RickmanMichael SheenTimothy SpallPaul Whitehouse en Barbara Windsor.

Alice Through the Looking Glass draait vanaf 1 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter