Eerste trailer AMC-serie The Son met Pierce Brosnan

AMC heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven van de serie The Son. Deze kun je hieronder bekijken. In de serie speelt Pierce Brosnan (GoldenEye) de rol van de ruwe olietycoon Eli McCullough.

The Son serie

The Son is gebaseerd op het gelijknamige boek van Philipp Meyer. Het zal twee gelijktijdige perioden volgen. Het eerste verhaal van de jonge Eli McCullough, nadat hij is ontvoerd en geïndoctrineerd in een stam van Comanche in 1849. Het andere verhaal speelt zich 60 jaar later af, als Eli gegroeid is en strijd met zijn familie om het vee imperium te handhaven tijdens de turbulente Bandit Wars van Zuid-Texas.

De serie heeft hoofdrollen voor Pierce Brosnan als Eli McCullough, de patriarch van een Texas ranching en olie-familie. Naast Brosnan zijn er rollen voor Lois SmithHenry GarrettJacob LoflandPaola Núñez, Zahn McClarnon, Jess Weixler, David Wilson Barnes, Sydney Lucas, James Parks, Elizabeth Frances, Shane Graham en Kathryn Prescott.

Auteur Meyer zal dienst doen als scenarist en uitvoerend producent van de serie. Het eerste seizoen van The Son zal bestaan uit tien afleveringen en zal ergens in 2017 door AMC worden uitgezonden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter