Eerste trailer animatiefilm Smallfoot

Eerste trailer animatiefilm SmallfootWarner Animation Group heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Smallfoot, met in de stemmencast Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry en Jimmy Tatro. Bekijk de trailer hieronder.

[youtube 6fEjv52lUy0]

Smallfoot is een geanimeerd avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterren cast. Smallfoot draait de Bigfoot-legende op zijn kop wanneer een knappe jonge Yeti iets vindt waarvan hij dacht dat het niet bestond: een mens. Nieuws over deze “smallfoot” brengt hem roem en een kans met het meisje van zijn dromen. Het brengt ook de eenvoudige Yeti-gemeenschap in rep en roer over wat er nog meer zou kunnen bestaan in de grote wereld buiten hun besneeuwde dorp.

Smallfoot wordt geregisseerd door Karey Kirkpatrick (Over the Hedge, Chicken Run en James and the Giant Peach). De film wordt geproduceerd door Bonne Radford (Curious George), Glenn Ficarra (Storks, The is Us) en John Requa (Storks, This is Us).  De film gaat in september 2018 in première.