Eerste trailer voor Blood Father met Mel Gibson

De eerste trailer voor de actiethriller Blood Father staat online, welke hieronder te bekijken is. In de film zien we Mel Gibson als hoofdpersonage.

In de film wordt de jonge Lydia verantwoordelijk gesteld voor het stelen van een berg drugsgeld. Dit vanwege haar vriendje, een drugsbaron die haar erin geluisd heeft. Ze besluit om te vluchten en steun te zoeken bij haar laatste hoop, namelijk haar vader John (Gibson). Hij is een mislukte dronkenlap die zowel verslaafde, ex-gevangene en bendelid is geweest. Desondanks is hij vastberaden om zijn dochter te beschermen.

Het is al weer een tijdje geleden dat Gibson een hoofdrol had in een film. De meest recente keer was in How I Spent My Summer Vacation, welke in 2012 verscheen. Daarna had hij nog bijrollen in Machete Kills (2013) en de actie-veteranen film The Expendables 3 (2014).

Blood Father heeft verder rollen voor Erin MoriartyDiego LunaWilliam H. Macy en Elisabeth Röhm. De regie is in handen van Jean-François Richet. De film draait vanaf 25 augustus in de bioscopen van Australië.