Eerste trailer Bright met Will Smith en Joel Edgerton

Tijdens de Oscars heeft Netflix de eerste trailer vrijgegeven voor Bright, de eerstvolgende film van Suicide Squad-regisseur David Ayer. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Will Smith, die ook te zien was in Suicide Squad. Daarnaast zijn er ook rollen voor Joel Edgerton, Lucy Fry, Édgar Ramírez en Noomi Rapace.

Bright speelt zich af in een wereld waarin de hedendaagse realiteit met een fantasiewereld is gemengd. We volgen de Orc politieagent Nick Jakoby (Edgerton) die samen moet werken met de menselijke politieagent Scott Ward (Smith). Als ze in bezit komen van een bijzonder verwoestend én hoog illegaal wapen – een toverstokje – wordt een goede samenwerking nog belangrijker.

Bright trailer

In een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan leven mensen, orcs, elven en feeën samen. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, zal de toekomst van elke levend wezen niet zeker zijn en dus moeten Ward en Jakoby, zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden verslaan, om de wereld van de ondergang te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Will SmithJoel Edgerton, Lucy Fry, Édgar RamírezNoomi Rapace, Ike Barinholtz.

De film is geregisseerd door David Ayer op basis van een scenario door  Max Landis (Chronicle, American Ultra). Hij maakt de film exclusief voor Netflix, die met het peperdure project een eigen blockbuster aan haar originele catalogus wenst toe te voegen.

Bright verschijnt in december op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter