Eerste trailer Colonia met Emma Watson

Majestic Filmproduktion heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Colonia van regisseur Florian Gallenberger. Hoofdrollen zijn er voor Emma Watson, Mikael Nyqvist, Daniel Brühl, Richenda Carey, Vicky Krieps, August Zirner en Martin Wuttke.

Colonia trailer

Colonia is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Lena (Emma Watson) en Daniel (Daniel Bruhl), een jong stel dat verstrikt raakt in de staatsgreep van het Chileense leger in 1973. Daniel wordt ontvoerd door de geheime dienst van Pinochet, Lena ontdekt dat hij op een afgesloten locatie in het zuiden van het land zit; Colonia Dignidad. Colonia doet zich voor als een liefdadigheidsinstelling onder leiding van de lekenpredikant Paul Shafer (Michael Nyqvist), maar in feite is het niet meer dan een plek waar niemand ooit weg komt. Lena besluit om zich bij deze mysterieuze sekte aan te sluiten om zo Daniel te vinden.

De film is geregisseerd door Florian Gallenberger op basis van een scenario door Torsten Wenzel en Florian Gallenberger.

Naast Emma Watson zijn er ook rollen voor Daniel BrühlRichenda Carey, Mikael Nyqvist, Vicky Krieps, Martin Wuttke en August Zirner. De film was een tijdje geleden te zien bij het Toronto International Film Festival.

De film verschijnt later dit jaar nog in de bioscopen of enkel op DVD en video-on-demand.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter