Eerste trailer Creed II met Michael B. Jordan en Sylvester Stallone

MGM en Warner Bros. Pictures hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Creed II, met in de hoofdrollen Michael B. Jordan en Sylvester Stallone als respectievelijk Adonis Creed en Rocky Balboa. Bekijk deze hieronder!

Creed II

Creed II is de continuering van de Rocky saga en het vervolg op de veelgeprezen en drukbezochte hit Creed uit 2015. De film wist meer dan $170 miljoen aan de wereldwijde kassa op te brengen. Ryan Coogler (Black Panther), die de eerste film regisseerde, keert terug naar de franchise als uitvoerend producent van Creed II. De nieuwe film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr., die het veelgeprezen drama The Land regisseerde. Caple Jr. regisseert op basis van een scenario door, gebaseerd op de personages van de Rocky franchise.

Het leven is een evenwichtsoefening geworden voor Adonis Creed. Tussen persoonlijke verplichtingen en training voor zijn volgende grote gevecht, vecht hij tegen de uitdaging van zijn leven. Hij staat tegenover een tegenstander die banden heeft met het verleden van zijn familie, wat zijn drang in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa staat aan zijn zijde en samen zullen Rocky en Adonis hun gedeelde nalatenschap confronteren, zich afvragen wat de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II gaat over teruggaan naar de basis om opnieuw te ontdekken waarom je in de eerste plaats kampioen werd, en onthoud dat, waar je ook naartoe gaat, je niet aan je geschiedenis kunt ontsnappen.

Naast Stallone en Jordan keren ook Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris en Andre Ward terug voor het vervolgNieuwkomers in de cast zijn Florian “The Big Nasty” Munteanu, Dolph Lundgren en Russell HornsbyCreed II draait vanaf november 2018 in de bioscoop.