Eerste trailer De Familie Slim

Eerste trailer De Familie SlimJust Entertainment heeft de volledige trailer vrijgegeven voor de familiefilm De Familie Slim van regisseur Roy Poortmans (Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring). Bekijk deze hieronder.

[youtube q5g1Fnl_RDw]

De Familie Slim heeft hoofdrollen voor Matheu Hinzen, Jennifer de Jong, Tatum Dagelet en Najib Amhali. De visuele effecten zijn opgeleverd door Tim Smit, bekend van de recente sciencefictionfilm Kill Switch.

In De Familie Slim is Max Slim de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders: alle drie superslimme uitvinders die ieder jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het uitvindersfestival van de wereld. Max won nog nooit een prijs doordat zijn uitvindingen mislukken of zelfs ontploffen. Voor vijfentwintigste editie stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt echter fake en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Tesilon heeft de familie bewust ontvoerd naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is staat niets hem meer in de weg. Op Max na!

Vanaf 6 december in de bioscoop te bewonderen.