Eerste trailer en poster The Judge met Robert Downey Jr.

De eerste trailer en poster van de film The Judge van regisseur David Dobkin zijn vrijgegeven. In de film keert de succesvolle advocaat Hank Palmer terug naar zijn geboortestad om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen. Zijn vader, de rechter in het dorpje, wordt beschuldigd dat hij zijn vrouw heeft vermoord. Palmer, uiteraard gespeeld door Downey Jr., gaat op onderzoek uit. In de film zijn de hoofdrollen voor Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Billy Bob Thornton, Dax Shepard en Vincent D’Onofrio.

The Judge met Robert Downey Jr.

The Judge

Advocaat Hank Palmer (Robert Downey Jr.) keert terug uit de grote stad naar zijn geboortedorp, waar zijn van hem vervreemde vader de plaatselijke rechter (Robert Duvall) wordt verdacht van moord. Terwijl Hank achter de waarheid probeert te komen, herstelt geleidelijk het contact met zijn familie; de familie die hij jaren geleden was ontvlucht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Billy Bob Thornton, Dax Shepard en Vincent D’Onofrio.

De film is geregisseerd door David Dobkin op basis van een scenario door Dobkin en Nick Schenk.

The Judge is vanaf 9 oktober in de bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter