Eerste trailer en poster The Aeronauts met Eddie Redmayne en Felicity Jones

Amazon Studios heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor The Aeronauts. We krijgen een blik op hoofdrolspelers Eddie Redmayne (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald) en Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story)! Bekijk deze hieronder.

The Aeronauts

Het paar werkte eerder samen aan de veelgeprezen biopic The Theory of Everything, waarvoor Jones werd genomineerd voor een Oscar en Redmayne de Oscar won. Ze spelen piloot Amelia Wren en wetenschapper James Glaisher, die in 1862 een buitengewone reis begonnen om de geheimen van de hemel te ontdekken. In het proces vlogen ze hoger in een open ballon dan ooit tevoren. Ze maakten adembenemende ontdekkingen, maar terwijl ze opstegen naar de hoogste punten van de atmosfeer, werden ze gedwongen tot een episch gevecht om te overleven.

De film wordt geproduceerd en geregisseerd door Tom Harper (War & Peace) en is geschreven door Jack Thorne (Wonder). Naast Redmayne en Jones zijn er tevens rollen voor Tom Courtenay, Anne Reid, Rebecca Front, Vincent Perez, Tim McInnerny, Phoebe Fox en Himesh PatelThe Aeronauts zal ergens volgend jaar in de bioscoop verschijnen.