Eerste trailer en poster The House of Tomorrow

Shout! Factory heeft de trailer en poster vrijgegeven voor The House of Tomorrow. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrollen zien we Ellen Burstyn, Nick Offerman, Asa Butterfield, Alex Wolff, Maude Apatow en Michaela Watkins.

The House of Tomorrow

De zestien jaar oude Sebastian Prendergast heeft het grootste deel van zijn leven met zijn oma doorgebracht in hun geodetische huis, een toeristenattractie. Waar zij hem heeft opgevoed met de futuristische leer van haar voormalige mentor Buckminster Fuller, in de hoop dat Sebastian ooit het stokje van Fuller over neemt en de wereld zal verbeteren.

Maar nadat zij een beroerte krijgt begint hij om te gaan met Jared, een zestienjarige kettingroker met een hart transplant, die door punk is geobsedeerd en met zijn alleenstaande diepegelovige vader Alan en tienerzus Meredith woont. Sebastian en Jared vormen een band samen. Met zijn oma’s dromen, zijn eerste echte vriendschip en een talentenjacht in een kerk op het spel moet Sebastian beslissen of hij de nieuwe Buckminster Fuller, de nieuwe Sid Vicious of iets heel anders wil worden.

The House of Tomorrow is geschreven en geregisseerd door Peter Livolsi en draait vanaf 27 april in de Amerikaanse bioscoop.