Eerste trailer en poster voor Marvel Studio’s Eternals

Marvel Studios heeft eindelijk de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Eternals van Oscar-winnend filmmaker Chloe Zhao’s. De cast bestaat uit namen als Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden. Bekijk de trailer hieronder.

Eternals trailer

Eternals trailer

De cast bestaat uit Richard Madden als de almachtige Ikaris, Gemma Chan als menslievende Sersi, Kumail Nanjiani als kosmisch aangedreven Kingo, Lauren Ridloff als de supersnelle Makkari, Bryan Tyree Henry als de intelligente uitvinder Phastos, Salma Hayek als de wijze en spirituele leider Ajak, Lia McHugh als de oude ziel Sprite, Don Lee als de machtige Gilgamesh, Barry Keoghan als afstandelijke eenling Druig en Angelina Jolie als de woeste krijger Thena. Kit Harington speelt Dane Whitman.

Eternals is gebaseerd op Jack Kirby’s strip met dezelfde naam. Die reeks introduceerde een groep onsterfelijken en hun rivalen, de Deviants. Binnen de strips waren Thanos en de andere bewoners van Titan ook Eternals. Het is onduidelijk of de MCU die verbinding zal behouden.

Eternals wordt geregisseerd door Chloe Zhao, die vele prijzen heeft gewonnen, waaronder die voor Beste Film en Beste Regisseur bij de recente Golden Globe- en Oscar-awards. Het is mede geschreven door Matthew K. Firpo en Ryan Firpo met Marvel Studios-president Kevin Feige als producer.

Eternals is vanaf november 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter