Eerste trailer en poster voor Monster Hunter met Milla Jovovich

Sony Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Paul W.S. Anderson’s aankomende filmadaptatie Monster Hunter. De film is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks, die wereldwijd een fenomeen is. De film zal 3 december in de bioscoop verschijnen. Bekijk de Monster Hunter trailer hieronder.

Monster Hunter trailer

Monster Hunter trailer

Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar militaire eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens.

Tijdens hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven. Artemis ontdekt dat Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van the Admiral (Ron Perlman). Dan worden ze geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun werelden zou kunnen vernietigen waardoor ze moeten samenwerken en hun unieke skills moeten combineren voor de ultieme battle.

De Monster Hunter serie bestaat uit actiegames waarin spelers en hun vrienden samenwerken om levensgrote beesten te verslaan in een levend, ademend ecosysteem.

De film is geregisseerd door Paul W.S. Anderson en heeft hoofdrollen voor Milla Jovovich (Resident Evil franchise, Hellboy) en Tony Jaa. De film heeft ook rollen voor Ron Perlman (Drive), T.I. Harris (Ant-Man en The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Meagan Good (Code Black) en Josh Helman (X-Men: Days of Future Past).

Monster Hunter draait vanaf 3 december 2020 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter