Eerste trailer familiefilm De Kleine Heks

Dutch Filmworks heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de film De Kleine Heks, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler. Deze kun je hieronder bekijken. De kleine heks is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur!

De Kleine Heks

De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 – wat nog heel jong is voor een heks – en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is?

De Kleine Heks wordt geregisseerd door Mike Schaerer. Het scenario is geschreven door Matthias Pacht en Otfried Preußler. De cast bestaat uit Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning.

Vanaf 18 juli 2018 in de Nederlandse bioscoop.