Eerste trailer Fathers and Daughters met Russell Crowe

Bekijk hieronder de eerste trailer van Fathers and Daughters, de nieuwste film van regisseur Gabriele Muccino (The Pursuit of Happyness, Seven Pounds). De hoofdrollen zijn voor Russell Crowe en Amanda Seyfried. De schrijver Jake worstelt met zijn rol als weduwnaar en vader na zijn zenuwinzinking. Uiteindelijk moet hij afstand nemen van zijn dochter Katie. Jaren later worstelt zij met haar onvermogen om blijvende relaties aan te gaan.

Fathers and Daughters

Fathers and Daughters speelt zich af in twee verschillende tijdsperiodes. Enerzijds in de jaren tachtig en zien we hoe schrijver Jake Davis (Crowe) na de dood van zijn vrouw moeite heeft met zijn leven als alleenstaande vader. Daarnaast speelt de film zich af in het heden en zien we dat Jake’s dochter Katie (Seyfried) inmiddels een volwassen vrouw van 27 is. Net als haar vader destijds heeft zij nu ook de nodige problemen in haar leven.

De hoofdrollen worden gespeeld door  Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul, Diane Kruger, Jane Fonda, Quvenzhané Wallis, Bruce Greenwood en Octavia Spencer.

De film is geregisseerd door Gabriele Muccino op basis van een scenario door Brad Desch.

Fathers & Daughters is te zien vanaf 29 oktober 2015.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter