Eerste trailer voor Gemini Man met Will Smith

Paramount Pictures en Skydance Media hebben een eerste trailer vrijgegeven voor Gemini Man van regisseur en Oscarwinnaar Ang Lee (Brokeback Mountain en Life of Pi). In de scifi-/actiefilm speelt Will Smith een dubbelrol. Bekijk de trailer hieronder.

Gemini Man

In Gemini Man is Will Smith een ouder wordende huurmoordenaar die opdrachten uitvoert voor de NSA, maar hij wil er graag mee stoppen. Zijn meerderen stellen dit vermoedelijk niet op prijs en doen het onmogelijke: ze klonen hem. Opeens staat de huurmoordenaar oog in oog met zichzelf – alleen is deze versie van hem 25 jaar jonger, sterker én sneller.

Hoofdrollen zijn er voor Will SmithClive OwenMary Elizabeth Winstead en Benedict Wong.

Gemini Man is al meer dan 20 jaar in de maak. Walt Disney Pictures trachtte er eerder werk van te maken, maar er werd vastgesteld dat de techniek er nog niet was om dezelfde acteur twee keer te vertonen in verschillende leeftijden.

Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of PiBrokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (OverlordThe Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!).

Gemini Man draait vanaf 10 oktober 2019 in de Nederlandse bioscopen.