Eerste trailer Guillermo del Toro’s Crimson Peak

Bekijk hieronder de eerste trailer en poster van Guillermo del Toro’s Crimson Peak. In de gotische horrorfilm zijn er hoofdrollen voor Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam en Jim Beaver. Het verhaal speelt zich af in het Victoriaanse Engeland en volgt een aspirant-auteur die met haar nieuwe echtgenoot en zijn zus naar een afgelegen gotisch herenhuis in de Engelse heuvels reist. Daar moet ze het mysterie ontcijferen achter de spookachtige visioenen die haar nieuwe huis rondspoken.

Crimson Peak

Crimson Peak

De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt… Het spookachtige huis staat bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen.

De hoofdrollen zijn voor Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam en Jim Beaver.

De film is geregisseerd door Guillermo del Toro op basis van een scenario dat hij schreef samen met Matthew Robbins.

Crimson Peak gaat op 16 oktober in première.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter