Eerste trailer Hotel Transylvania 2

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Hotel Transylvania 2  (Nederlandse titel: Hotel Transsylvanië 2). Deze kun je hieronder bekijken. 

In 2012 maakten we kennis met de fijne animatiefilm Hotel Transylvania. In het eerste deel is de overal bekende Dracula een overbezorgde vader die waakt over de veiligheid van zijn dochter. Tevens besloot hij een hotel te openen waar monsters rustig heen kunnen gaan, zonder bang voor mensen te zijn. In het tweede deel arriveert de zeer ouderwetse vampier Vlad voor een familiereünie in het hotel . Dat kan natuurlijk niet goed gaan.

Hotel Transylvania 2 draait deze herfst in de bioscopen.

Hotel Transylvania 2

Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in Hotel Transylvania 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is.

Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel.

Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

De film is de opvolger van de animatiefilm Hotel Transylvania uit 2012 en net als zijn voorganger een eerbetoon aan de Universal Monsters-franchise.

De film is geregisseerd door Genndy Tartakovsky op basis van een scenario door Adam Sandler en Robert Smigel. De Engelstalige stemmen worden ingesproken door Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Fran Drescher, Molly Shannon en Mel Brooks.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter