Eerste trailer The Man From U.N.C.L.E.

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de film The Man From U.N.C.L.E., een verfilming van de gelijknamige tv-serie uit de jaren 60. De serie volgt special agents Napoleon Solo en Illya Kuryakin. Zij werken voor het mysterieuze United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.). De trailer is hieronder te bekijken.

The Man From UNCLE

The Man From U.N.C.L.E.

Henry Cavill (Man of Steel) en Armie Hammer (The Social Network) spelen de hoofdrollen in The Man from U.N.C.L.E., een film van regisseur Guy Ritchie en is gebaseerd op de populaire Amerikaanse televisieserie uit de jaren zestig.

Het verhaal speelt zich af in het begin van de jaren zestig op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De jarenlange vijanden CIA-agent Napoleon Solo (Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Hammer) worden gedwongen samen de strijd aan te binden met een mysterieuze, internationale misdaadorganisatie die door middel van kernwapens en technologie het wankele machtsevenwicht dreigt te verstoren. Met behulp van de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper probeert het duo te infiltreren in de misdaadorganisatie. Een race tegen de klok om de wereld te behoeden voor een ramp.

In The Man From U.N.C.L.E. zijn er ook rollen voor Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki.

Het scenario is geschreven door Guy Ritchie en Lionel Wigram. The Man From U.N.C.L.E. zal vanaf 2 augustus 2015 te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter